Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Woon-werk Chauffeur

De woon-werk chauffeur rijdt u voordelig heen en weer

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Voor het tijdsverlies dat u gedurende files oploopt hebben wij de oplossing, u kunt er namelijk voor kiezen om een studentchauffeur van Zapp Studentenchauffeurs in te zetten om u van uw huis naar uw werk te laten rijden, u kunt zo de ochtend die u anders in de file staat gebruiken om uw vergaderingen voor de komende dag door te nemen, of om relaxed een krantje te lezen, terwijl de chauffeur u keurig netjes naar uw werk rijdt. Wanneer u en de chauffeur zijn aangekomen op de plaats van bestemming gaat deze met het openbaar vervoer weer naar zijn huis.

Als u een drukke dag heeft gehad, komt de chauffeur u aan het einde van de dag ook weer ophalen om u vervolgens weer veilig thuis af te zetten.
Een ideale service in deze tijd van eindeloze files !!

Voor al deze en nog vele andere situaties is het inhuren van een privé chauffeur voor u een ideale en effectieve oplossing.

krant lezen - woon werk verkeer chauffeur

Interesse?

Neemt u bij interesse in onze chauffeursdiensten contact op met een van onze vestigingen. Onze medewerkers vertellen u door middel van een persoonlijk gesprek graag wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen of reservering plaatsen. In het geval van een offerte kunt u op de dag zelf nog prijsindicatie op maat verwachten.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte