Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Selectieprocedure

Hoe selecteert Zapp Studenten Chauffeurs haar chauffeurs?

De student komt in contact met Zapp Studentenchauffeurs via de diverse advertenties en flyers die wij uitdelen en die geplaatst worden in verenigingsbladen van studentenverenigingen. Ook komen studenten in aanraking met Zapp Studenten Chauffeursdiensten door middel van een promotieteam dat landelijk op zoek is naar studenten die ons team kunnen versterken.

Studenten die in aanraking komen met een flyer van Zapp Studenten Chauffeurs worden verzocht naar onze website te gaan alwaar ze een sollicitatieformulier kunnen invullen en opsturen. Nadat het sollicitatieformulier door één van de medewerkers van Zapp Studenten Chauffeurs is bestudeerd en als goed wordt ervaren kan de betreffende student door ons uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek.

De intake

Na screenen van de sollicitatieformulieren worden enkele sollicitanten uitgenodigd om kennis te maken met Zapp Studenten Chauffeurs. Wanneer een student wordt uitgenodigd, zal hij tijdens het sollicitatiegesprek getest worden op vaardigheden die belangrijk zijn voor het professioneel uitoefenen van zijn taak als studentenchauffeur. Hierbij maakt een rijvaardigheidstest deel uit van de selectieprodcedure. 

Alle sollicitanten worden een aantal casusvragen voorgelegd en moeten minimaal 2 jaar rijervaring hebben.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte