Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Selectieprocedure

Werken bij Studentenchauffeurs

Hoe selecteert Zapp Studenten Chauffeurs haar chauffeurs?

De student komt in contact met Zapp Studenten Chauffeurs via de diverse advertenties en flyers die wij uitdelen en die geplaatst worden in verenigingsbladen van studentenverenigingen. Ook komen studenten in aanraking met Zapp Studenten Chauffeursdiensten door middel van een promotieteam dat landelijk op zoek is naar studenten die ons team kunnen versterken.

Studenten die in aanraking komen met een flyer van Zapp Studenten Chauffeurs worden verzocht naar onze website te gaan alwaar ze een sollicitatieformulier kunnen invullen en opsturen. Nadat het sollicitatieformulier door één van de medewerkers van Zapp Studenten Chauffeurs is bestudeerd en als goed wordt ervaren kan de betreffende student door ons uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek.

De intake

Na screenen van de sollicitatieformulieren worden enkele sollicitanten uitgenodigd om kennis te maken met Zapp Studenten Chauffeurs. Wanneer een student wordt uitgenodigd, zal hij tijdens het sollicitatiegesprek getest worden op vaardigheden die belangrijk zijn voor het professioneel uitoefenen van zijn taak als studentenchauffeur.

Alle sollicitanten worden een aantal casusvragen voorgelegd en moeten minimaal 2 jaar rijervaring hebben. Ook worden de sollicitanten justitieel gescreend.

zapp-studentenchauffeurs-audi zapp-studentenchauffeurs-auto zapp-studentenchauffeurs-auto2