Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Blessure Chauffeur

Blijf mobiel met een blessure chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Tijdens een revalidatie proces kunt u de gehele tijd thuis blijven, maar vaak is het zo dat u na een aantal weken toch wel weer in staat bent om te werken, maar mag u alleen nog niet zelfstandig rijden. In dit soort gevallen is het inzetten van een blessure chauffeur voor u (en uw werkgever) de ideale oplossing.

Een van onze studentchauffeurs komt u op het afgesproken tijdstip thuis ophalen en brengt u keurig netjes naar uw werk toe, u kunt deze tijd nuttig besteden door uw vergaderingen voor de komende dag voor te bereiden of om heerlijk een krantje te lezen om vervolgens uitgerust en zonder verkeers stress aan te komen op uw werk.
blessure chauffeur

De chauffeur zal vervolgens op eigen gelegenheid naar huis toe gaan om daar de rest van de dag te verblijven. Indien u dat wenselijk acht komt dezelfde chauffeur u aan het einde van de dag weer ophalen om u aan het einde van een drukke werkdag weer relaxed naar huis te brengen. De tussen uren dat de chauffeur thuis is hoeft u uiteraard niet te betalen.

Heeft u interesse en ontvangt u graag een offerte?

Neemt u bij interesse in een chauffeur contact op met een van onze vestigingen. Onze medewerkers lichten u in een persoonlijk gesprek graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte