Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Tijdens een revalidatie proces kunt u de gehele tijd thuis blijven, maar vaak is het zo dat u na een aantal weken toch wel weer in staat bent om te werken, maar mag u alleen nog niet zelfstandig rijden. In dit soort gevallen is het inzetten van een blessure chauffeur voor u (en uw werkgever) de ideale oplossing.

Een van onze studentchauffeurs komt u op het afgesproken tijdstip thuis ophalen en brengt u keurig netjes naar uw werk toe, u kunt deze tijd nuttig besteden door uw vergaderingen voor de komende dag voor te bereiden of om heerlijk een krantje te lezen om vervolgens uitgerust en zonder verkeers stress aan te komen op uw werk.

De chauffeur zal vervolgens op eigen gelegenheid naar huis toe gaan om daar de rest van de dag te verblijven. Indien u dat wenselijk acht komt dezelfde chauffeur u aan het einde van de dag weer ophalen om u aan het einde van een drukke werkdag weer relaxed naar huis te brengen. De tussen uren dat de chauffeur thuis is hoeft u uiteraard niet te betalen.

Neemt u bij interesse in een blessure chauffeur, contact met een van onze vestigingen. Onze medewerkers lichten u in een persoonlijk gesprek graag in wat wij voor u kunnen betekenen.