Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Thuisbreng chauffeur / Bob chauffeur

Veilig naar huis met een thuisbreng chauffeur in uw eigen auto

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! De inzet van een thuisbreng chauffeur is zeer geschikt na afloop van een avondje uit, personeelsfeesten, zakendiners en huwelijken. Wanneer u kiest voor onze thuisbrengservice zal een bob chauffeur u in uw eigen auto weer veilig thuisbrengen. Een bob chauffeur kost bij ons slechts €31,20 per uur incl. verzekering.

Om te voorkomen dat u met een slok op naar huis moet rijden, zorgen wij ervoor dat een van onze prive-chauffeur of studentchauffeur op een afgesproken tijd en plaats op u wacht. Zo wordt u veilig naar huis gebracht en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer en eventuele alcoholcontroles. Uiteraard kunnen wij u ook al, in uw eigen auto, ophalen en naar de bestemming van de avond brengen. 

Gaat u met een groep eten? Of heeft u een bedrijfsdiner, ook meerdere chauffeurs regelen wij graag voor u.

Voor al deze en nog vele andere situaties is het inhuren van chauffeursdiensten voor u een ideale en effectieve oplossing. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een prive chauffeur, directiechauffeur of auto met chauffeur.

We staan u graag te woord

Neemt u bij interesse in de diensten gerust contact op met een van onze vestigingen. Onze medewerkers lichten u in een persoonlijk gesprek graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.
Wellicht kunt u vandaag nog voordelig gebruik maken van een chauffeur.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte