Introductietarief

Eigen portaal

Ervaren

Aanvullend verzekerd

Directiechauffeur

Wat kan een gecertificeerde chauffeur voor u betekenen?

Een directiechauffeur van Zapp rijdt u comfortabel en veilig van A naar B, hierbij staat de perfecte service centraal. Met de inzet van een chauffeur zet u de reistijd om in werktijd en komt u ontspannen aan op uw bestemming. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek. De reistijd op de achterbank wordt werktijd en deze kunt u weer doorberekenen aan uw cliënt.

Zapp heeft directiechauffeurs door heel Nederland in dienst. Aan deze chauffeurs worden logischerwijs hogere eisen gesteld dan aan de studenten. Alle directiechauffeurs van Zapp zijn in het bezit van één of meerdere erkende chauffeursdiploma’s. Dit houdt in dat hij of zij minimaal beschikt over een CCV-D1 diploma.
Wanneer u een van de chauffeurs wilt inzetten, heeft u de keus uit een chauffeur die in uw auto rijdt of dat er een auto met chauffeur wordt ingezet. Hierbij is er keuze uit verschillende degelijke tot zeer luxe auto’s.

Zapp levert de volgende diensten:

Voor de inzet van deze diensten heeft u de keuze uit drie soorten chauffeurs:

Waarom een directiechauffeur van Zapp?

Onze directiechauffeur is klantvriendelijk en representatief en denkt graag mee hoe het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. De chauffeur zal altijd voorbereid klaar staan op de momenten dat u moet vertrekken en wanneer hij/zij stand-by staat kan de chauffeur worden ingezet om een boodschap te doen, uw auto schoon te maken of wellicht wat anders voor u betekenen.
Naast de goede service en de veiligheid is een directiechauffeur ook getraind om snel in noodsituties te kunnen handelen, zij zijn dan ook in het bezit van een EHBO diploma. Mocht u op het gebied van gezondheid behoefte hebben aan veiligheid of heeft u een fysieke beperking, dan kunt u zeker rekenen op een van onze chauffeurs.

Een chauffeursdienst van Zapp nodig?

De voordelen van een chauffeur van Zapp:

  • Bezitten één of meerdere erkende chauffeurs certificaten,
  • Goede service en veilig rijden staan centraal voor een directiechauffeur,
  • In het bezit van EHBO diploma,
  • Uitstekende kennis van het wegennet,
  • Representatief gekleed in kostuum,
  • De chauffeurs hebben uiteraard geen probleem met onregelmatige werktijden en staan altijd paraat
  • Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar,
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse – en Engelse taal,
  • Tijdens uw afspraak kan de chauffeur een kleine klus voor u verrichten, zoals een boodschap doen,
  • Betrouwbaarheid en veiligheid zijn vanzelfsprekend.

*Zapp Studentenchauffeurs is erg voordelig en kan u nu voor een introductietarief laten kennismaken met een studentchauffeur.

Wat kost een directiechauffeur? En hoe reserveer ik een chauffeur?

De kosten voor een directiechauffeur worden middels een uurtarief van €49,00 (excl. BTW) berekend. Het genoemde tarief is altijd inclusief verzekering en zonder voertuig. Hierbij rijdt de chauffeur in de auto die u ter beschikking stelt.

Mocht u geinteresseerd zijn in de diensten van een directie chauffeur, of een van onze andere privechauffeurs, dan kunt telefonisch of per mail contact opnemen met een van onze medewerkers. Naar aanleiding van de aanvraag kunnen wij goed inschatten welke chauffeur het beste bij uw rit zal passen.
Allereerst sturen wij u een offerte met prijsindicatie van uw aanvraag. Wanneer u akkoord bent kunnen wij deze chauffeur direct voor u inplannen. Per mail bevestigen wij naam en telefoonnummer van de directie chauffeur.

Neemt u bij interesse in onze chauffeursdiensten contact op met een van onze vestigingen, onze medewerkers lichten u in een persoonlijk gesprek graag in wat wij voor u kunnen betekenen.

** Zapp hanteert verschillende tarieven naar gelang de afname van het aantal uren per week.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte