Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Auto met chauffeur

Auto met chauffeur van Zapp Studentenchauffeurs

Bent u op zoek naar een auto met chauffeur? Of kunt u tijdelijk niet beschikken over uw eigen auto? Zapp kan u bedienen in een aantal eigen taxi’s. Wilt u rechtstreeks een auto bij een verhuurder inhuren maar heeft u geen idee waar u dit moet doen? Zapp heeft contact met diverse betrouwbare partnerverhuurders waarmee wij u in contact kunnen brengen. Met deze partners hebben wij een jarenlange samenwerking.  Zo huurt u zelf een huurauto in en kan uw vaste Zapp chauffeur de auto besturen.

U bent op zoek naar een auto met chauffeur?

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp Studentenchauffeurs ondersteunt u middels onze auto’s met chauffeur.
Een zeer luxe auto binnen handbereik: Zapp auto met chauffeur
U kunt onze luxe auto’s met chauffeur op afroep inhuren, ook voor bijvoorbeeld een halve dag. Dit betekent dat u tegen geringe kosten een zeer luxe auto met chauffeur kunt huren. Onze auto met chauffeur dienst is de uitkomst indien u tijdelijk een (extra) auto nodig heeft.

Type 1 – Mercedes E klasse

De luxe Mercedes E klasse is uitgerust met een mooie zwarte gedekte buitenkleur, afgewerkt met luxe en lederen interieur. De auto beschikt over verstelbare stoelen met verwarming en is geschikt voor 3 passagiers. De achterramen zijn getint voor extra privacy van de gasten.
Onze Mercedes met chauffeur wordt veelal ingezet voor het vervoeren van directieleden of zakelijke gasten.

Het tarief voor deze auto met chauffeur: op aanvraag

Een chauffeursdienst van Zapp nodig?

Type 2 – Mercedes S klasse limousine

De zeer luxe, Mercedes S klasse limousine is uitgerust met een zwart gedekte buitenkleur, lederen interieur, panoramadak, verstelbare stoelen met verwarming, privacyglas en een schuifdak. De auto kan naast de chauffeur nog 4 passagiers vervoeren en is zeer geschikt voor directievervoer of het vervoer van uw belangrijkste gasten.

Het tarief voor de S klasse met chauffeur is: op aanvraag

Type 3 – Mercedes V klasse (minivan)

De Mercedes V klasse (bus) is tevens uitgerust met een zwart gedekte buitenkleur en beschikt over royale stoelen in een rondzit. Daarnaast zijn er vergadertafels in de auto aanwezig. De minivan is voorzien van privacyglas, een panoramadak en zeer geschikt voor grotere groepen (6 personen). 

Het tarief voor de V klasse met chauffeur is: op aanvraag

Hoe reserveer ik een chauffeur?

Wanneer u een offerte of reservering wilt plaatsen voor een studentchauffeurprive chauffeurdirectiechauffeur of andere chauffeursdienst, kunt u bovenstaand formulier digitaal invullen. Bij ontvangst sturen wij u een bevestiging per mail en zodra de rit is ingepland ook naam en telefoonnummer van de studentchauffeur.
Mocht u meer informatie willen en ons graag telefonisch willen spreken, Zapp is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Bel op 088-233 3333, onze medewerkers staan u graag te woord.

Zij gingen u voor

Logo FreslandCampina
Logo Rabobank
Logo Nationale Nederlanden
Logo DSM

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte