Introductietarief

Eigen portaal

Ervaren

Aanvullend verzekerd

Chauffeursdiensten van Zapp Studentenchauffeurs

Welk soort chauffeursdienst kan Zapp u leveren?

Welkom bij Zapp! Uw betrouwbare partner in chauffeursdiensten. Zapp levert haar chauffeursdiensten door heel Nederland. Met een poule van ruim 750 studentenchauffeurs is Zapp een van de grootste leveranciers van chauffeurs in Nederland.  Onze diensten variëren van een chauffeur voor uw werkdag tot aan grote hoeveelheden chauffeurs die de logistieke begeleiding rondom evenement verzorgen.  Elke chauffeursdienst is gedekt onder onze aanvullende verzekering.

Hieronder ziet u een opsomming van de diensten van Zapp studentenchauffeurs:

Auto met chauffeur

Heeft u tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp Studentenchauffeurs ondersteunt u middels onze auto’s met chauffeur.
Een zeer luxe auto binnen handbereik: Zapp auto met chauffeur.

U kunt onze luxe auto’s met chauffeur op afroep inhuren, ook voor bijvoorbeeld een halve dag. Dit betekent dat u tegen geringe kosten een zeer luxe auto met chauffeur kunt huren. Onze auto met chauffeur dienst is de uitkomst indien u tijdelijk een (extra) auto nodig heeft.

Studentchauffeur 

De Studentenchauffeurs van Zapp zijn zeer representatieve persoonlijkheden, gescreend op representativiteit en hebben meerdere rijexamens en rijtrainingen afgelegd. Hierdoor garanderen wij zeer nette studentchauffeurs met goede rij-eigenschappen. Omdat onze studentchauffeurs in het bezit zijn van een OV-jaarkaart kunnen zij gratis reizen, daarom is een studentenchauffeur een zeer efficiënte oplossing.

Zapp levert drie soorten studentenchauffeurs:

  • Studentenchauffeur Basis (min. 2 jaar in het bezit van een rijbewijs), standaard tarief vanaf € 19,50 per uur *
  • Studentenchauffeur Gecertificeerd (getraind en gecertificeerd door de Verkeersveiligheidsgroep) standaard tarief + € 3,00
  • Junior Directiechauffeur  (getraind en gecertificeerd door de Verkeersveiligheidsgroep + min. 22 jaar oud + min. 1000 uur werkervaring) standaard tarief + € 8,00 p/u.
Chauffeursdienst

Chauffeursdiensten van Zapp inzetten?

Prive chauffeur

Onze privechauffeurs hebben dezelfde strenge selectieprocedures doorstaan als onze studentchauffeurs.
U kunt deze privéchauffeurs inzetten voor uw dagelijkse vervoer maar u kunt een privéchauffeur ook inhuren na een diner of receptie. Zapp levert haar privéchauffeurs aan multinationals, MKB en particulieren. Indien u op vaste basis gebruik wenst te maken van een privéchauffeur dan stelt Zapp een poule samen van uw voorkeurschauffeurs. Uw privéchauffeur kent uw wensen en verzoeken, dat rijdt wel zo prettig.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is marktleider in Nederland als het gaat om het leveren van Valet Parking in Nederland. Met bijna tien jaar ervaring zijn wij de perfecte partner bij Valet Parking. Wij leveren onze Valet Parkings op vaste basis aan vele toprestaurants en vijfsterren hotels.  Neem contact met Zapp voor referenties betreffende onze Valet Parkings.
Wij werken samen met vele evenementenbureaus welke ons inschakelen wanneer ze een logistieke partner nodig hebben rondom een van hun evenementen. Zapp kan dan een Valet Parking, Shuttle-Service of thuisbrengservice verzorgen. Een Valet Parking is de perfecte oplossing indien u veel auto’s verwacht of er weinig parkeergelegenheid is op uw locatie.

Blessurechauffeur

Heeft u een (tijdelijke) blessure? Onze blessurechauffeur houdt u op de weg. Veel van onze opdrachtgevers schakelen een blessurechauffeur in als zij tijdelijk niet in staat zijn zelf te rijden. Veelal wordt de blessurechauffeur ingezet voor ritten naar het werk en terug. Dit betekent dat de chauffeur niet bij uw kantoor wacht. De wachturen van de blessurechauffeur worden dan ook niet doorbelast. Alleen de uren die de blessurechauffeur kwijt is met het reizen naar uw huis, naar uw kantoor en vice versa. De blessurechauffeursdiensten van Zapp houden u mobiel.

Ontvang nu een vrijblijvende offerte

Woon-Werk chauffeur

Bent u dagelijks veel tijd kwijt aan het reizen naar uw werk? Schakel dan de chauffeurs diensten van Zapp in.
U kunt voortaan doorwerken terwijl u aan het reizen bent,  u maakt zich niet druk om files of parkeren, uw Woon-Werk chauffeur brengt u veilig van A naar B. Een Woon-Werk chauffeur van Zapp brengt u naar uw werk en reist dan weer terug naar zijn huisadres. Aan het einde van de dag staat de Woon-Werkchauffeur weer voor u klaar om u naar uw huisadres te brengen. De uren dat u aan het werk bent worden niet doorbelast. Dit betekent dat u alleen betaald voor uw Woon-Werkchauffeur voor de uren dat u gereden wordt.

Thuisbrengchauffeur

Heeft u een diner of receptie? Schakel dan een thuisbrengchauffeur van Zapp in, een zeer populaire chauffeursdienst.
Zo kunt u genieten van een goed glas wijn terwijl onze thuisbrengchauffeur u veilig naar huis brengt. Vele organisaties schakelen onze thuisbrengservice in na een personeelsfeest of receptie. Zo bent u als werkgever zeker van een veilig thuiskomen van uw personeel. Zapp levert regelmatig grote thuisbrengservices met meer dan 50 chauffeurs per avond. Wij zijn daarom uw ervaren partner in het leveren van thuisbrengchauffeurs. Uiteraard tegen een voordelig tarief zoals u dat van ons gewent bent.

Heeft u nog vragen?

Staat de chauffeursdienst waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Geen probleem, leg uw vraag aan ons voor. De kans is ongeveer 100% dat we u kunnen helpen.
U kunt ons 7 dagen in de week van 07:00-23:00 uur zowel telefonisch op 088-233 33 33 bereiken of u kunt mailen naar info@studentchauffeurs.nl.

 

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte