Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Chauffeursdiensten van Zapp Studentenchauffeurs.

Welk soort chauffeursdienst kan Zapp u leveren?

Welkom bij Zapp! Uw betrouwbare partner in chauffeursdiensten. Zapp levert haar chauffeursdienst door heel Nederland. Met een poule van ruim 750 studentenchauffeurs is Zapp een van de grootste leveranciers van chauffeurs in Nederland.  Onze diensten variëren van een chauffeur voor uw werkdag tot aan grote hoeveelheden chauffeurs die de logistieke begeleiding rondom evenement verzorgen.  Elke chauffeursdienst is gedekt onder onze aanvullende verzekering.

Hieronder ziet u een opsomming van de diensten van Zapp studentenchauffeurs

Auto met chauffeur

Heeft u tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp Studentenchauffeurs ondersteunt u middels onze auto’s met chauffeur.
Een zeer luxe auto binnen handbereik: Zapp auto met chauffeur
U kunt onze luxe auto’s met chauffeur op afroep inhuren, ook voor bijvoorbeeld een halve dag. Dit betekent dat u tegen geringe kosten een zeer luxe auto met chauffeur kunt huren. Onze auto met chauffeur dienst is de uitkomst indien u tijdelijk een (extra) auto nodig heeft.

Studentchauffeur 

De Studentenchauffeurs van Zapp zijn zeer representatieve persoonlijkheden, gescreend op representativiteit en hebben meerdere rijexamens en rijtrainingen afgelegd. Hierdoor garanderen wij zeer nette studentchauffeurs met goede rij-eigenschappen. Omdat onze studentchauffeurs in het bezit zijn van een OV-jaarkaart kunnen zij gratis reizen, daarom is een studentenchauffeur een zeer efficiënte oplossing.

Zapp levert drie soorten studentenchauffeurs:

  • Studentenchauffeur Basis (min. 2 jaar in het bezit van een rijbewijs), standaard tarief vanaf € 17,85 per uur *
  • Studentenchauffeur Gecertificeerd (getraind en gecertificeerd door de Verkeersveiligheidsgroep) standaard tarief + € 3,00
  • Junior Directiechauffeur  (getraind en gecertificeerd door de Verkeersveiligheidsgroep + min. 22 jaar oud + min. 1000 uur werkervaring) standaard tarief + € 8,00 p/u.

Studentchauffeur Gecertificeerd (€ 3,- extra per uur t.o.v. reguliere studentchauffeur)
Alle studentenchauffeurs van Zapp hebben een interne rijopleiding genoten, echter leveren wij tevens gecertificeerde studentchauffeurs. Deze studentchauffeurs zijn getraind door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland. Door deze training hebben zij meer kennis en rijervaring dan de reguliere studentchauffeurs, tevens hebben zij geleerd brandstofbesparend te rijden.Voor de veeleisende cliëntèle van Zapp, welke om wat voor reden dan ook liever met een studentchauffeur onderweg zijn dan met een directiechauffeur, is een gecertificeerde studentchauffeur daarom een perfecte uitkomst. Deze chauffeurs zijn minimaal twee jaar bij Zapp in dienst en hebben zeer veel ervaring in het vak.

Junior Directiechauffeur (€ 8,- extra per uur t.o.v. reguliere studentchauffeur)
Onze Junior Directiechauffeurs zijn eveneens getraind door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland. Daarnaast is een Junior Directiechauffeur minimaal 22 jaar oud. Tevens hebben zij minimaal 1000 uren aan werkervaring. Doordat zij deze werkervaring hebben, hebben deze chauffeurs alle mogelijke situaties en auto’s  al eens meegemaakt en met alle soorten cliënten gewerkt, CEO’s tot BN-ers. Dit betekent dat zij zich feilloos kunnen aanpassen aan elke situatie en uw wensen. Een dag onderweg met een Junior Directiechauffeur is een dag met full-service en zonder zorgen. De Junior Directiechauffeur doet niets onder voor een professionele Directiechauffeur qua presentatie en rij-eigenschappen echter beschikt deze niet over een dure opleiding, daarom kunnen wij deze tegen een scherpe prijs aan u aanbieden.

Privéchauffeur

Onze privéchauffeurs hebben dezelfde strenge selectieprocedures doorstaan als onze studentchauffeurs.
U kunt deze privéchauffeurs inzetten voor uw dagelijkse vervoer maar u kunt een privéchauffeur ook inhuren na een diner of receptie. Zapp levert haar privéchauffeurs aan multinationals, MKB en particulieren. Indien u op vaste basis gebruik wenst te maken van een privéchauffeur dan stelt Zapp een poule samen van uw voorkeurschauffeurs. Uw privéchauffeur kent uw wensen en verzoeken, dat rijdt wel zo prettig.

Valet Parking chauffeursdienst

Zapp Studentenchauffeurs is marktleider in Nederland als het gaat om het leveren van Valet Parking in Nederland. Met bijna tien jaar ervaring zijn wij de perfecte partner bij Valet Parking. Wij leveren onze Valet Parkings op vaste basis aan vele toprestaurants en vijfsterren hotels.  Neem contact met Zapp voor referenties betreffende onze Valet Parkings.
Wij werken samen met vele evenementenbureaus welke ons inschakelen wanneer ze een logistieke partner nodig hebben rondom een van hun evenementen. Zapp kan dan een Valet Parking, Shuttle-Service of thuisbrengservice verzorgen. Een Valet Parking is de perfecte oplossing indien u veel auto’s verwacht of er weinig parkeergelegenheid is op uw locatie.

Blessurechauffeur

Heeft u een (tijdelijke) blessure? Onze blessurechauffeur houdt u op de weg. Veel van onze opdrachtgevers schakelen een blessurechauffeur in als zij tijdelijk niet in staat zijn zelf te rijden. Veelal wordt de blessurechauffeur ingezet voor ritten naar het werk en terug. Dit betekent dat de chauffeur niet bij uw kantoor wacht. De wachturen van de blessurechauffeur worden dan ook niet doorbelast. Alleen de uren die de blessurechauffeur kwijt is met het reizen naar uw huis, naar uw kantoor en vice versa. De blessurechauffeursdiensten van Zapp houden u mobiel.

Woon-Werk chauffeur

Bent u dagelijks veel tijd kwijt aan het reizen naar uw werk? Schakel dan de chauffeurs diensten van Zapp in.
U kunt voortaan doorwerken terwijl u aan het reizen bent,  u maakt zich niet druk om files of parkeren, uw Woon-Werk chauffeur brengt u veilig van A naar B. Een Woon-Werk chauffeur van Zapp brengt u naar uw werk en reist dan weer terug naar zijn huisadres. Aan het einde van de dag staat de Woon-Werkchauffeur weer voor u klaar om u naar uw huisadres te brengen. De uren dat u aan het werk bent worden niet doorbelast. Dit betekent dat u alleen betaald voor uw Woon-Werkchauffeur voor de uren dat u gereden wordt.

Luchthaven vervoer

Gaat u op vakantie en laat u rijden door een luchthavenchauffeur van Zapp. Hierdoor bent u snel op uw luchthaven en bespaart u dure parkeerkosten. Onze luchthavenchauffeur meldt zich op uw huisadres en rijdt u vervolgens in uw eigen auto naar de luchthaven. Veelal verzorgen wij ook het ophalen. Dit betekent dat onze luchthavenchauffeur bij uw aankomst klaarstaat met uw eigen auto. Onze luchthavenchauffeur brengt u naar uw huisadres en vervolgt zijn route vervolgens met het openbaar vervoer. Het inschakelen van een luchthavenchauffeur van Zapp is dus een zeer voordelige oplossing voor vervoer naar de luchthaven. Zapp luchthavenchauffeurs verzorgen tevens vervoer naar luchthavens in Duitsland.

Thuisbrengchauffeur

Heeft u een diner of receptie? Schakel dan een thuisbrengchauffeur van Zapp in, een zeer populaire chauffeursdienst.
Zo kunt u genieten van een goed glas wijn terwijl onze thuisbrengchauffeur u veilig naar huis brengt. Vele organisaties schakelen onze thuisbrengservice in na een personeelsfeest of receptie. Zo bent u als werkgever zeker van een veilig thuiskomen van uw personeel. Zapp levert regelmatig grote thuisbrengservices met meer dan 50 chauffeurs per avond. Wij zijn daarom uw ervaren partner in het leveren van thuisbrengchauffeurs. Uiteraard tegen een voordelig tarief zoals u dat van ons gewent bent.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.