Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Prive chauffeur

Reserveer een prive chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op de achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Onze prive chauffeur komt u ophalen en brengt u in uw eigen auto naar uw bestemming(en). De tijd die u vroeger achter het stuur of in files doorbracht kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust op uw afspraken en u hoeft u geen zorgen te maken over het verkeer of het zoeken naar een parkeerplek.

Al onze medewerkers ondervinden een zeer strenge selectieprocedure en trainingen, zijn 21 jaar of ouder en hebben mimimaal 2 jaar rijervaring, studeren HBO of Wetenschappelijk onderwijs.
Hierdoor kunt u genieten van chauffeursdiensten van hoge kwaliteit!

Welke varianten van een prive chauffeur zijn er nog meer?

Mocht u aan het einde van de dag een diner hebben, dan kunt u met een gerust hart een glaasje drinken: wij zorgen er voor dat u weer veilig thuis komt met onze thuisbrengchauffeur!
Heeft u ook genoeg van stil staan in de files, laat u s’morgens en s’middags van uw huis naar uw werk brengen met onze woon-werkchauffeur. Voor al deze en nog vele andere situaties kan het inhuren van een chauffeur voor u een ideale en effectieve oplossing zijn.

Indien u liever wordt gereden door een gecertificeerde chauffeur, heeft Zapp altijd een geschikte directiechauffeur tot uw beschikking. Onze directiechauffeurs beschikken over minimaal een CCV-D1 of DEKRA certificaat.

Wat kost een chauffeur en hoe reserveer ik een van de diensten?

Om meer inzicht te krijgen in de kosten van de chauffeursdiensten van Zapp, verwijzen we u graag door naar de pagina Tarieven.

Wanneer u graag een offerte ontvangt of liever direct een reservering plaatst voor een van onze chauffeursdiensten, kunt u dit digitaal via een van bovenstaande formulieren aanvragen. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om u meer informatie te verstrekken. Onze medewerkers staan u in een persoonlijk gesprek graag te woord.