Eigen portaal

Ervaren chauffeurs

Aanvullend verzekerd

Prive chauffeur

Getrainde studenten als betrouwbare prive chauffeur

Zapp Studentenchauffeurs is sinds 2003 de specialist in het leveren van diverse soorten chauffeursdiensten op maat, door getrainde studenten in te zetten als prive chauffeur.

Reserveer voordelig een chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs en uw reistijd op de achterbank wordt effectieve werktijd. U hoeft zich niet langer druk te maken om routes, files of het parkeren van uw auto. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Kies bij het invullen van ons offerte formulier voor de optie studentchauffeur en u krijgt de meest voordelige optie (introductieprijs van €19,50 per uur). Een studentchauffeur kunt u namelijk als privechauffeur inzetten. De minimale afname is 3 uur.

Onze chauffeur komt u ophalen en brengt u in uw eigen auto naar uw bestemming(en). De tijd die u vroeger achter het stuur of in files doorbracht kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust op uw afspraken en u hoeft u geen zorgen te maken over het verkeer of het zoeken naar een parkeerplek.

Al onze medewerkers ondervinden een zeer strenge selectieprocedure en trainingen, zijn 21 jaar of ouder en hebben mimimaal 2 jaar rijervaring, studeren HBO of Wetenschappelijk onderwijs.
Hierdoor kunt u genieten van chauffeursdiensten van hoge kwaliteit!

Waarvoor kunt u een prive chauffeur nog meer inzetten?

Mocht u aan het einde van de dag een diner hebben, dan kunt u met een gerust hart een glaasje drinken: wij zorgen er voor dat u weer veilig thuis komt met onze thuisbrengchauffeur.
Heeft u ook genoeg van stil staan in de files, laat u ‘s morgens en ‘s middags van uw huis naar uw werk brengen met onze woon-werkchauffeur. Voor al deze en nog vele andere situaties kan het inhuren van een chauffeur voor u een ideale en effectieve oplossing zijn.

Indien u liever wordt gereden door een gecertificeerde chauffeur, heeft Zapp altijd een geschikte directiechauffeur tot uw beschikking. Onze directiechauffeurs beschikken over minimaal een CCV-D1 of DEKRA certificaat.

Een chauffeursdienst van Zapp nodig?

Wat kost een chauffeur en hoe reserveer ik een van de diensten?

Om meer inzicht te krijgen in de kosten van de chauffeursdiensten van Zapp, verwijzen we u graag door naar de pagina Tarieven.

Wanneer u graag een offerte ontvangt of liever direct een reservering plaatst voor een van onze chauffeursdiensten, kunt u dit digitaal via één van bovenstaande formulieren aanvragen. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via 088-233 33 33 om u meer informatie te verstrekken. Onze medewerkers staan u in een persoonlijk gesprek graag te woord.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte