Introductietarief

Eigen portaal

Ervaren

Aanvullend verzekerd

Valet Parking

De specialist in Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is de specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Wegens onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp Studentenchauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Wij verzorgen op dagelijkse basis Valet Parking projecten door heel Nederland. Standaard verzorgen wij deze dienst voor het Amstel Hotel, Hotel Des Indes en Hotel the Grand in Amsterdam. Wij verzorgen exclusief valet parking voor de Ridderzaal te Den-Haag en tal van Gala’s en fundraising dinners in diverse steden. Uiteraard onderhouden wij contact met gemeente en politie over rijroutes en parkeren en vraagt Zapp de voor u verplichte vergunningen aan. Uw organisatie wordt geheel ontzorgd van het parkeerprobleem.

In veel steden hebben wij afspraken met parkeergarages, hierdoor kunnen wij aantrekkelijke tarieven voor parkeren aanbieden.

Waarom gebruikmaken van een Valet Parking?

Parkeren is een groot probleem geworden in Nederland. Het zoeken naar een parkeerplaats is vaak tijdrovend. Wanneer u een groot aantal relaties heeft uitgenodigd voor een receptie, diner of evenement, is valet parking eigenlijk onmisbaar voor een correcte / representatieve ontvangst.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw gasten aan het einde van de avond naar huis gebracht worden door een studentchauffeur, prive chauffeur of een thuisbrengchauffeur.

Valet parking

Een chauffeursdienst van Zapp nodig?

Getraind en representatief personeel

Zapp heeft de afgelopen jaren ontzettend veel met vijfsterren hotels samengewerkt. Deze doelgroep vraagt de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u van ons zeer representatief personeel verwachten, Zapp steekt ontzettend veel tijd in de screening en selectie van het personeel. Al onze medewerkers hebben een verklaring omtrent gedrag (VOG) aangeleverd zodat wij personeel kunnen garanderen zonder strafbare feiten op hun naam.

Daarnaast heeft Zapp een vaste rijtrainer in dienst die de chauffeurs een rij-examen laat afleggen, tevens worden er nog 2 rijtrainingen uitgevoerd door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland waarbij ook de omgang met de cliënt behandeld wordt. Onze medewerkers zullen werkzaam zijn in pak met een rode stropdas. Alle medewerkers beschikken over een OV kaart. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om gratis met het openbaar vervoer te reizen, in de uren dat de OV kaart niet geldig is, kan er gereisd worden met korting. 

Valet Parking - Zapp studentenchauffeurs Ronald McDonald 2021

Heeft u vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen, graag lichten wij in een persoonlijk gesprek de exacte betekenis van onze diensten voor uw organisatie toe.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte