Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive-Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Tarieven

Op dit moment maakt u bij Zapp al kennis met een van onze studentenchauffeurs voor slechts €16,50* per uur inclusief verzekering.

Tarieven worden berekend over de rijtijd en de wachttijd.

Per opdracht wordt minimaal 3 uur in rekening gebracht. Reisuren van de chauffeur buiten de standplaats worden doorberekend.

Indien er geen gebruik gemaakt kan worden van O.V. jaarkaart, door de chauffeur, worden eventuele reiskosten doorberekend op basis van de tarieven van het openbaar vervoer, taxikosten of het gebruik van een auto. Wij zoeken hierbij altijd naar de goedkoopste oplossing. Vraag naar onze tarieven!

Het is ook mogelijk om een directiechauffeur bij ons te reserveren, hiervoor gelden andere tarieven.

Op alle offertes en overeenkomsten zijn de door Zapp studenten chauffeurs vastgestelde algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn te vinden op onze website.

* Uw eerste rit bij Zapp, zal voor het introductietarief van €16,50 per uur, excl. BTW, in rekening worden gebracht.