Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Tarieven

Op dit moment maakt u bij Zapp Studentenchauffeurs kennis met één van onze studentchauffeurs voor het introductietarief van slechts €16,50* per uur (excl. BTW), inclusief gratis verzekering.
Indien u vaker gebruik wenst te maken van onze chauffeursdiensten, wordt het standaard tarief van €21,25 (excl. BTW) per uur in rekening gebracht.

Het is tevens mogelijk om een directiechauffeur met een CCV-D of DEKRA certificaat bij Zapp te reserveren, hiervoor geldt een tarief van €35,50 (excl. BTW) per uur.

Minimale afname & berekening
Per opdracht met een van onze privéchauffeurs wordt minimaal 3 uur in rekening gebracht. Voor doordeweekse ritten vanaf 22:00 uur en opdrachten in het weekend, brengen we minimaal 4 uur in rekening. Zapp Studentenchauffeurs werkt niet met toeslagen.

Om tot een eindberekening te komen worden rijtijd, wachttijd en reisuren buiten de standplaats van de chauffeur meegenomen. Reistijd van de chauffeur binnen zijn of haar eigen stad zal niet in rekening worden gebracht.

Reiskosten & maaltijdvergoeding
Indien de chauffeur geen gebruik kan maken van gratis reizen middels de O.V. jaarkaart, worden eventuele reiskosten doorberekend op basis van de vastgestelde tarieven door aanbieders van het openbaar vervoer en taxidiensten. Wij zoeken hierbij altijd naar de goedkoopste oplossing.

Wanneer de chauffeur genoodzaakt is om eigen auto in te zetten, zal er een kilometervergoeding van van €0,39 per kilometer worden doorberekend.
Ritten die 8 uur of langer duren geven de chauffeur recht op een maaltijdvergoeding ter waarde van €9,-.

Heeft u nog vragen?
Indien u na het lezen nog vragen heeft kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons terecht.
Op alle offertes en overeenkomsten zijn de door Zapp Studentenchauffeurs vastgestelde algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn te vinden op onze website.

* Uw eerste rit bij Zapp, zal voor het introductietarief van €16,50 per uur, excl. BTW, in rekening worden gebracht.
Dit tarief is niet van toepassing op BOB – / avond ritten.