Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Tarieven

Maak kennis met het introductietarief

Op dit moment maakt u bij Zapp Studentenchauffeurs kennis met één van onze studentchauffeurs voor het introductietarief van slechts €19,50* per uur (excl. BTW), inclusief gratis verzekering.
Indien u vaker gebruik wenst te maken van onze chauffeursdiensten, wordt het standaard tarief van €31,20 (excl. BTW) per uur in rekening gebracht.

Het is tevens mogelijk om een directiechauffeur met een CCV-D of DEKRA certificaat bij Zapp te reserveren, hiervoor geldt een tarief van €49,00 (excl. BTW) per uur.

Minimale afname & berekening
Per opdracht met één van onze privé chauffeurs c.q. studentchauffeurs wordt minimaal 3 uur in rekening gebracht. Dit is zowel voor ritten overdag als na 22:00 of in het weekend. Voor directiechauffeurs wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. 

Om tot een eindberekening te komen worden rijtijd, wachttijd en reisuren buiten de standplaats van de chauffeur meegenomen. Reistijd van de chauffeur binnen zijn of haar eigen stad zal niet in rekening worden gebracht.

Tarieven Zapp Studentenchauffeurs

Reiskosten & maaltijdvergoeding
Indien de chauffeur geen gebruik kan maken van gratis reizen middels de O.V. jaarkaart, worden eventuele reiskosten doorberekend op basis van de vastgestelde tarieven door aanbieders van het openbaar vervoer en taxidiensten. Wij zoeken hierbij altijd naar de goedkoopste oplossing.

Wanneer de chauffeur genoodzaakt is om eigen auto in te zetten, zal er een kilometervergoeding van van €0,42 per kilometer worden doorberekend.
Ritten die 10 uur of langer duren geven de chauffeur recht op een maaltijdvergoeding ter waarde van €15,-.

Een chauffeursdienst van Zapp nodig?

Heeft u nog vragen?
Indien u na het lezen nog vragen heeft kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons terecht. U kunt ons telefonisch bereiken op 088 -233 33 33.
Op alle offertes en overeenkomsten zijn de door Zapp Studentenchauffeurs vastgestelde algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn te vinden op onze website.

* Uw eerste rit bij Zapp, zal voor het introductietarief van €19,50 per uur, excl. BTW, in rekening worden gebracht.
Dit tarief is niet van toepassing op BOB – / avond ritten.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte