Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Luchthaven vervoer

Hoe werkt het luchthaven vervoer bij Zapp?

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs zorgt voor luchthaven vervoer en parkeert de auto weer bij u thuis.

Op het moment dat u een afspraak in het buitenland heeft en u met het vliegtuig reist, bent u vaak veel geld kwijt aan het parkeren van uw auto of aan het reizen met een taxi. Uw auto staat op een parkeerplaats die niet altijd even goed beveiligd is. Bij terugkomst van uw reis bent u vermoeid en moet u uw auto eerst nog ophalen.

Zapp biedt u de mogelijkheid om in uw eigen auto naar het vliegveld gebracht te worden en de auto weer naar uw huis- of werkadres te brengen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het parkeren en de parkeerkosten en u stapt voor de deur uit.

Op het moment dat u daar behoefte aan heeft halen wij u natuurlijk ook weer op. De chauffeur zal aan de hand van uw vlucht nummer, u opwachten bij de gate van het vliegveld. U wordt na een vermoeiende vlucht comfortabel in uw eigen auto naar huis of elders gereden.

Wanneer u een relatie heeft, die opgehaald moet worden, gebeurt dat vaak per taxi. Het is een extra service van uw bedrijf als u uw relatie ophaalt met een directieauto en prive chauffeur. De prijs is vaak nog lager. De chauffeur wacht uw relatie op met een bordje met daarop de naam van uw relatie en uw bedrijfsnaam. Uw relatie wordt dan naar de plaats van bestemming gebracht. Wij hanteren hiervoor speciale tarieven.