Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Luchthaven vervoer

Hoe werkt het luchthaven vervoer bij Zapp?

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Een studentchauffeur van Zapp Studentenchauffeurs zorgt voor luchthaven vervoer en parkeert de auto weer bij u thuis.

Op het moment dat u een afspraak in het buitenland heeft en u met het vliegtuig reist, bent u vaak veel geld kwijt aan het parkeren van uw auto of aan het reizen met een taxi. Uw auto staat op een parkeerplaats die niet altijd even goed beveiligd is. Bij terugkomst van uw reis bent u vermoeid en moet u uw auto eerst nog ophalen.

Zapp biedt u de mogelijkheid om in uw eigen auto naar het vliegveld gebracht te worden en de auto weer naar uw huis- of werkadres te brengen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het parkeren en de parkeerkosten en u stapt voor de deur uit.

Op het moment dat u daar behoefte aan heeft halen wij u natuurlijk ook weer op. De chauffeur zal aan de hand van uw vlucht nummer, u opwachten bij de gate van het vliegveld. U wordt na een vermoeiende vlucht comfortabel in uw eigen auto naar huis of elders gereden.

Wanneer u een relatie heeft, die opgehaald moet worden, gebeurt dat vaak per taxi. Het is een extra service van uw bedrijf als u uw relatie ophaalt met een directieauto en prive chauffeur. De prijs is vaak nog lager. De chauffeur wacht uw relatie op met een bordje met daarop de naam van uw relatie en uw bedrijfsnaam. Uw relatie wordt dan naar de plaats van bestemming gebracht. Wij hanteren hiervoor speciale tarieven.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte