Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Werkwijze

Nadat u per telefoon of e-mail een privechauffeur heeft aangevraagd, ontvangt u van Zapp een opdrachtbevestiging van uw reservering.

Op de afgesproken datum, tijdstip en plaats zal Zapp een studentchauffeur voor u regelen, die u of een van uw relaties naar de plaats(en) van bestemming rijdt.

Heeft u een opdracht met meerdere bestemmingen, dan zal de chauffeur tussen door op u wachten, om u vervolgens weer naar huis of elders te rijden.

Tijdens de opdracht zal er gebruik gemaakt worden van de auto van de opdrachtgever. Zapp heeft geen eigen auto’s ter beschikking. Als u wilt kan Zapp bemiddelen in het regelen van vervoersmiddelen voor de opdracht.


Snelle, Flexibele en voordelige service

Doordat Zapp over een groot aantal studenten chauffeurs in de Randstand beschikt, is het ook mogelijk om spoedopdrachten te plaatsen. Zapp levert u een flexibel en kwalitatief goede service voor een vriendelijke prijs.
U kunt ons te allen tijde bereiken. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een chauffeur voor u gereed staat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De tarieven die hierbij gehanteerd worden, zijn sterk concurrerend. Gezien onze chauffeursdiensten door studenten worden uitgevoerd, worden hoge personeelskosten vermeden.