Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Werkwijze

Werkwijze Zapp Studentenchauffeurs

Nadat u per telefoon of e-mail een privechauffeur heeft aangevraagd, ontvangt u van Zapp een opdrachtbevestiging van uw reservering.

Op de afgesproken datum, tijdstip en plaats zal Zapp een studentchauffeur voor u regelen, die u of een van uw relaties naar de plaats(en) van bestemming rijdt.

Heeft u een opdracht met meerdere bestemmingen, dan zal de chauffeur tussen door op u wachten, om u vervolgens weer naar huis of elders te rijden.

Tijdens de opdracht zal er gebruik gemaakt worden van de auto van de opdrachtgever. Zapp heeft geen eigen auto’s ter beschikking. Als u wilt kan Zapp bemiddelen in het regelen van vervoersmiddelen voor de opdracht.

Snelle, Flexibele en voordelige service

Doordat Zapp over een groot aantal studenten chauffeurs in de Randstand beschikt, is het ook mogelijk om spoedopdrachten te plaatsen. Zapp levert u een flexibel en kwalitatief goede service voor een vriendelijke prijs.
U kunt ons te allen tijde bereiken. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een chauffeur voor u gereed staat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De tarieven die hierbij gehanteerd worden, zijn sterk concurrerend. Gezien onze chauffeursdiensten door studenten worden uitgevoerd, worden hoge personeelskosten vermeden.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte