Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is. Zapp heeft ruim tien jaar ervaring in het leveren van parkeerbegeleiding daarom kunnen wij adviseren over de parkeerbestemming, het aantal te kiezen parkeerbegeleiders en desgewenst houden wij het contact met de gemeente. Zo garanderen wij een goede logistieke begeleiding rondom uw evenement. De parkeerbegeleiders van Zapp zijn zeer representatief, en daarom een goed visitekaartje voor uw evenement. Onze parkeerbegeleiders ontvangen uw gasten vriendelijk, wijzen hen een parkeerplek aan en begeleiden hen naar de ingang van het evenement.

Logistiek advies

Zapp kan u adviseren welke soort logistieke begeleiding het beste past rondom uw evenement. Indien u veel gasten heeft die met een eigen auto komen en u beschikt over een eigen parkeerterrein kunt u er voor kiezen parkeerbegeleiders in te schakelen, zo bent u zeker van een vlotte doorloop van het verkeer en zullen er geen opstoppingen ontstaan. Desgewenst kunnen wij gecertificeerde verkeersregelaars inzetten, deze mogen handelen op de openbare weg. Zapp levert haar parkeerbegeleiders incidenteel en op vaste locaties bij restaurants en evenementenlocaties. U kunt er tevens voor kiezen een combinatie met een Valet Parking uit te voeren, uw belangrijkste bezoekers kunnen hun auto’s afgeven aan de Valet Parking en het gros begeleidt Zapp middels haar parkeerbegeleiders naar een parkeerplek. Een parkeerbegeleiding van Zapp is een zeer voordelige oplossing voor uw parkeerproblematiek.

Onze medewerkers adviseren u graag over welke logistieke oplossing het beste bij u past. Parkeerbegeleiding, Valet Parking of een Shuttle-service. Zapp is telefonisch bereikbaar via 088-23 33333.