Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

Parkeerbegeleiding

Parkeerbegeleiding door getraind personeel

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel dan de parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in en u heeft direct een oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk. 
Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij ook geen ruimte verspillen zodat extra parkeerplaatsen niet nodig zijn. Zapp heeft ruim tien jaar ervaring in het leveren van getrainde parkeerbegeleiding, daarom kunnen wij u adviseren over de parkeerbestemming, het aantal te kiezen parkeerbegeleiders en desgewenst onderhouden wij het contact met de gemeente. Zo garanderen wij een goede logistieke begeleiding rondom uw evenement. De parkeerbegeleiders van Zapp zijn zeer representatief, en daarom een perfect visitekaartje voor uw evenement. De parkeerbegeleiders ontvangen uw gasten vriendelijk, wijzen hen een parkeerplek aan en begeleiden hen naar de ingang van het evenement.

Logistiek advies op maat

Zapp kan u adviseren welke soort logistieke begeleiding het beste past rondom uw evenement. Indien u veel gasten heeft die met een eigen auto komen en u beschikt over een eigen parkeerterrein kunt u er voor kiezen parkeerbegeleiders in te schakelen, zo bent u zeker van een vlotte doorloop van het verkeer en zullen er geen opstoppingen ontstaan. Desgewenst kunnen wij gecertificeerde verkeersregelaars inzetten, deze mogen handelen op de openbare weg. Zapp levert haar parkeerbegeleiders incidenteel en op vaste locaties bij restaurants en evenementenlocaties. U kunt er tevens voor kiezen een combinatie met een Valet Parking uit te voeren, uw belangrijkste bezoekers kunnen hun auto’s afgeven aan de Valet Parking en het gros begeleidt Zapp middels haar parkeerbegeleiders naar een parkeerplek. De begeleiding van Zapp Studentenchauffeurs is een zeer voordelige oplossing voor uw parkeerproblematiek.

Meer informatie

Onze medewerkers adviseren u graag over welke logistieke oplossing het beste bij u past. Parkeerbegeleiding, Valet Parking of een Shuttle-service. Zapp Studentenchauffeurs is 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar via 088-233 33 33 van 07:00-23:00 uur, onze medewerkers staan u graag te woord.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte