Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

F.A.Q.

Reserveren:

Hoe ver van te voren moet ik een chauffeur reserveren?
Wij ontvangen opdrachten graag minimaal 24 uur van te voren, echter is het ook mogelijk om een paar uur van te voren een reservering te maken.

Hoe kan ik een reservering plaatsen?
U kunt reserveren via ons reserveringsnummer 088-2333333, via onze website of door te mailen naar reserveringen@studentenchauffeurs.nl

Wanneer krijg ik een opdrachtbevestiging?
Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de opdracht ontvangt u per e-mail een opdrachtbevestiging met de naam en het telefoonnummer van de chauffeur.
Tenzij u op de dag zelf een chauffeur aangevraagd heeft.

De opdracht:

Kan ik een chauffeur voor een enkele reis inzetten?
Ja, u kunt een chauffeur inzetten om u bijvoorbeeld op laten halen na een diner/borrel/ meeting. De chauffeur reist dan naar u toe met het openbaar vervoer, doordeweeks betaald u alleen de uren dat de chauffeur naar u onderweg is, de chauffeur mag met zijn Ov-studentenkaart immers gratis reizen. In het weekend kan er sprake zijn van extra Ov-kosten. Deze zijn afhankelijk van de bestemming waar de chauffeur heen moet reizen.

Zijn jullie verzekerd tegen schade?
Zapp Studentenchauffeurs biedt haar klanten standaard een aanvullende verzekering aan. Dit geldt voor elke afzonderlijke rit. U bent verzekerd tegen cascoschades tot maximaal €12.500,-, los van de verplichte wettelijke aansprakelijkheid in Nederland. Of het verlies van de vermindering van korting wegens schadevrij-rijden over de eerste drie verzekeringsjaren na de schadedatum wordt vergoed (de zogenoemde no-claim korting). U bent verzekerd voor schades in zowel de gehele BeNeLux als in Duitsland.

Hebben de chauffeurs een opleiding genoten om chauffeur te worden?
Onze chauffeurs hebben een interne rijtraining genoten met een professionele instructeur van de Verkeersveiligheidsgroep. Onze studentchauffeurs zijn niet CCV-D1 gediplomeerd. Wel leveren wij door de Verkeersveiligheidsgroep gecertificeerde chauffeurs die na een professionele rijtraining een certificaat hebben ontvangen.  Zapp kan u wel gediplomeerde (CCV-D1 en CCV-D2) chauffeurs leveren als u daar prijs op stelt.


Financieel:

Wat kost een chauffeur?
Een studentchauffeur kost € 21,25 per uur. Naarmate u meer afneemt kunt u korting ontvangen tot wel 7,5 % op het reguliere uurtarief

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen via automatische incasso na de opdracht. Mocht u op rekening willen betalen dan kan dit ook, echter geldt er een toeslag van 1,5% op het totaal bedrag van de factuur. De factuur dient binnen 10 dagen betaald te zijn.

Zijn er extra kosten verbonden aan de opdracht naast het uurtarief?

Tussen 00:00 en 07:00 geldt er een toeslag van 20% op het uurtarief.

Is er sprake van een toeslag als er meerdere mensen in een auto vervoerd moeten worden?
Nee u betaalt slechts het uurtarief ongeacht het aantal personen.