Introductietarief

Eigen portaal

Groot chauffeursbestand

Aanvullend verzekerd

F.A.Q.

Reserveren:

Hoe ver van te voren moet ik een chauffeur reserveren?
Wij ontvangen opdrachten graag minimaal 24 uur van te voren, echter is het ook mogelijk om een paar uur van te voren een reservering te maken.

Hoe kan ik een reservering plaatsen?
U kunt reserveren via ons reserveringsnummer 088-233 33 33, via onze website of door te mailen naar reserveringen@studentenchauffeurs.nl

Wanneer krijg ik een opdrachtbevestiging?
Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de opdracht ontvangt u per e-mail een opdrachtbevestiging met de naam en het telefoonnummer van de chauffeur.
Tenzij u op de dag zelf een chauffeur aangevraagd heeft.

De opdracht:

Kan ik een chauffeur voor een enkele reis inzetten?
Ja, u kunt een chauffeur inzetten om u bijvoorbeeld op laten halen na een diner/borrel/ meeting. De chauffeur reist dan naar u toe met het openbaar vervoer, doordeweeks betaald u alleen de uren dat de chauffeur naar u onderweg is, de chauffeur mag met zijn Ov-studentenkaart immers gratis reizen. In het weekend kan er sprake zijn van extra Ov-kosten. Deze zijn afhankelijk van de bestemming waar de chauffeur heen moet reizen.

Zijn jullie verzekerd tegen schade?
Zapp Studentenchauffeurs biedt haar klanten standaard een aanvullende verzekering aan. Dit geldt voor elke afzonderlijke rit. U bent verzekerd tegen cascoschades tot maximaal €12.500,-, los van de verplichte wettelijke aansprakelijkheid in Nederland. Of het verlies van de vermindering van korting wegens schadevrij-rijden over de eerste drie verzekeringsjaren na de schadedatum wordt vergoed (de zogenoemde no-claim korting). U bent verzekerd voor schades in zowel de gehele BeNeLux als in Duitsland.

Hebben de chauffeurs een opleiding genoten om chauffeur te worden?
Onze chauffeurs hebben een interne rijtraining genoten met een professionele instructeur van de Verkeersveiligheidsgroep. Onze studentchauffeurs zijn niet CCV-D1 gediplomeerd. Wel leveren wij door de Verkeersveiligheidsgroep gecertificeerde chauffeurs die na een professionele rijtraining een certificaat hebben ontvangen.  Zapp kan u wel gediplomeerde (CCV-D1 en CCV-D2) chauffeurs leveren als u daar prijs op stelt.

Een chauffeursdienst van Zapp nodig?

Financieel:

Wat kost een studentchauffeur

Er is een introductie tarief voor de eerste rit van €19,50 per uur. Voor elke volgende rit zijn de kosten € 31,20 per uur. Naarmate u meer afneemt kunt u korting ontvangen tot wel 7,5 % op het reguliere uurtarief

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen via automatische incasso na de opdracht. Mocht u op rekening willen betalen dan kan dit ook, echter geldt er een toeslag van 1,5% op het totaal bedrag van de factuur. De factuur dient binnen 10 dagen betaald te zijn.

Zijn er extra kosten verbonden aan de opdracht naast het uurtarief?

Tussen 00:00 en 07:00 geldt er een toeslag van 20% op het uurtarief.

Is er sprake van een toeslag als er meerdere mensen in een auto vervoerd moeten worden?
Nee u betaalt slechts het uurtarief ongeacht het aantal personen.

Nieuwe klant?

introductietarief

€16,50

+ Gratis verzekering

Offerte