Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Valet Parking The Harbour Club Rotterdam

Restaurant The Harbour Club Rotterdam introduceert in samenwerking met Zapp Studenten chauffeurs, Valet Parking voor alle gasten tijden lunch en diner.


Ben je de BOB-chauffeur en moet je ook nog de auto wegzetten wanneer je uitgaat in een overvolle stad?
Of maak je gebruik van Valet Parking en wordt zowel je auto netjes voor je weg gezet, door een studentchauffeur en heb je tevens de mogelijkheid om thuis gebracht te worden?
Ga VIP uit met Valet Parking!

Vanaf heden hoef je geen rondjes meer te rijden opzoek naar het perfecte plekje voor de deur… niet meer naar die parkeerautomaat lopen… en niet meer die smalle parkeergarages in… Geniet ontspannen van het heerlijke eten en drinken, bij The Harbour Club Rotterdam.

Met Valet Parking wordt uw auto netjes voor u weg gezet en bij vertrek weer opgehaald. Het enige wat u hoeft te doen is in en uitstappen voor de deur!

Wanneer?

Elke dag standaard vanaf 12:00 uur tot 24:00 uur.
Komt u borrelen, lunchen of dineren of allebei er wordt altijd voor uw auto gezorgd!

Hoe?

Wanneer u bij The Harbour Club Rotterdam aan komt rijden zal er iemand voor u klaar staan, deze zal uw sleutel aannemen, vervolgens wordt er een bewijs aan u meegegeven en kunt u zonder zorgen naar binnen.
Kosten:
Tijdens Lunch € 15,00 voor de Valet Parking, af te rekenen aan het einde van uw lunch
Tijdens Diner € 15,00 voor de Valet Parking, af te rekenen aan het einde van uw diner

Extra:

Tijdens het diner wilt u natuurlijk ook genieten van een lekker glas wijn. Om te voorkomen dat u met een slok op naar huis moet rijden, kunnen wij ervoor zorgen dat een van onze thuisbrengchauffeurs u naar huis rijdt in uw eigen auto! Zo wordt u veilig naar huis gebracht en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer en eventuele alcoholcontroles

Let op: deze service dient van te voren worden gereserveerd. Kosten op aanvraag.

Voor meer informatie over The Harbour Club Rotterdam kijk op: www.theharbourclub.nl/locaties/rotterdam

Bericht geplaatst in Nieuws.