Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Festival Classique

Geachte bezoeker van Festival Classique,

In samenwerking met festival classique bieden wij u de mogelijkheid om aan het einde van de avond naar huis gebracht te worden in uw eigen auto.

U wilt na een prachtig concert en een even zo prachtig glas wijn toch niet naar huis rijden met een slok wijn op. Wij verzorgen daarom voor u als bezoeker van deze prachtige concertreeks een thuisbrengservice vanuit Den Haag naar elke plaats in Nederland waar u maar naar toe gereden wenst te worden.

Zapp zorgt ervoor dat er op het afgesproken tijdstip een keurige chauffeur klaarstaat om u veilig in uw eigen auto naar huis toe te brengen. Hierdoor heeft u geen last van taxi’s die u soms lang laten wachten en hoeft u de volgende dag niet nog eens uw auto op te halen uit het centrum van Den Haag, dit wordt allemaal vermeden als u gebruik maakt van de thuisbrengservice van Zapp studenten chauffeurs.

Een ideale oplossing na genoten te hebben van prachtige muziek en heerlijke gerechten in één van de vele restaurants die Den Haag rijk is.

Reserveren vooraanvang is noodzakelijk. Wij willen u als gast namelijk niet lang laten wachten op een chauffeur, maar willen dat de chauffeur op het afgesproken tijdstip al klaar staat om u vervolgens in uw eigen auto naar huis te rijden. Verder hoeft u, wanneer u naar huis gebracht bent geen contant geld  aan de chauffeur te overhandigen, u krijgt na afloop van de opdracht namelijk een factuur van ons toegestuurd.

Voor tarieven van deze dienst kunt u kijken, u ziet dan een staffel die wij hanteren voor onze thuisbrengservice. Voor bezoekers die in Den Haag of de randgemeentes wonen geldt een aangepast tarief, ook dit tarief zal worden vermeld in de staffel.

Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben ingelicht, heeft u echter vragen of opmerkingen dan kunt u ons te allen tijde bereiken via de mail of kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Prive Chauffeur reserveren:
Kijk snel voor onze scherpe tarieven of reserveer een prive chauffeur. Voor vragen kunt u ons ook contacten per mail of telefoon.

Bericht geplaatst in Nieuws.