Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Intake formulier bedrijven

Aanvraagformulier levering op rekening Zapp Studentenchauffeurs B.V.

Naam bedrijf *
Directeur(en) *
Adres *
Postcode/woonplaats *
Factuuradres *
Postcode/woonplaats *


De aanvraag is van toepassing voor de volgende cliënt:

Naam *
Mobiel *
Telefoonnummer *
Email *


Inschrijving Kamer van Koophandel:

Ingeschreven naam *
Handelsnaam *
Nummer en plaats *
Kamer
BTW Nummer *Welk type studentenchauffeur wenst u te reserveren:


Wensen en verzoeken formulier Cliënt

Gaarne aanvinken wat van toepassing is

Voor de deur afleveren/ophalen JaNee
Deur openhouden JaNee
Maximum snelheid overschrijden JaNee
Krant JaNee
Versnapering onderweg • JaNee
Auto aftanken •• JaNee
Lease - Auto JaNee
Merk + type auto
Navigatie JaNee
Kenteken
Opmerkingen• Een versnapering voor onderweg zoals een flesje water, pepermunt e.d. zijn voor rekening van de cliënt
•• Het aftanken van de auto is indien er gebruikt wordt gemaakt van een eigen auto, de kosten van het aftanken zullen 1 op 1 worden doorbelast.
* Velden zijn verplicht!

Aanvullende verzekeringen

Een aanvullende verzekering voor uw no-claimverlies en eigen risico kost € 0,50 p/u extra (over de werktijd van de chauffeur, u betaald geen verzekeringskosten over de reistijd van de chauffeur). Hiermee verzekert u zich voor uw eigen risico in rekening gebracht door uw leasemaatschappij en eventueel no-claimverlies tot maximaal € 25.000 over een periode van drie jaren bij eventuele schade aan uw auto.

Ja, ik maak gebruik van de aanvullende verzekering van Zapp (kosten: € 0,50 p/u)Nee, ik maak geen gebruik van de aanvullende verzekering van Zapp

Hoe bent u bij ons gekomen?Ik heb mijn ritgegevens nog niet doorgegeven aan Zapp en wil deze hier invullen:

Ophaallocatie

Datum van de opdracht
Ophaallocatie
Ophaaltijd
Opmerking(en)

Transfer naar

Datum van de opdracht
Ophaallocatie
Ophaaltijd
Opmerking(en)

Vervolglocatie 1

Tijd
Adres
Gewenste aankomsttijd
Opmerking(en)

Vervolglocatie 2

Tijd
Adres
Gewenste aankomsttijd
Opmerking(en)

Eindlocatie

Tijd
Adres
Gewenste aankomsttijd
Opmerking(en)

Algemene opmerking(en)

Algemene opmerking(en)Betaalwijze

Selecteer betaalwijze:
Rekeningnummer:
(alleen wanneer u kiest voor automatische incasso)


Ik ga akkoord met de Algemene voorwaardenOp alle overeenkomsten van Zapp Studenten chauffeurs diensten, is het Nederlands Recht en de algemene voorwaarden van Zapp Studenten Chauffeurs diensten van toepassing. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 52690490 te Amsterdam.