Auto met Chauffeur Student Chauffeur Prive Chauffeur Valet Parking Blessure Chauffeur Woon-Werk chauffeur Luchthaven Chauffeur Thuisbreng Chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Hotelservices

Zapp Studentenchauffeurs is dé specialist op het gebied van Valet Parking voor hotels in Nederland. Doordat Zapp al ruim 10 jaar actief is met het leveren van Valet Parkings aan hotels en restaurants kunnen wij met trots zeggen dat wij hierin de marktleider zijn  Wij hebben voor alle hotels een goed systeem opgebouwd om de aankomst en het vertrek van de gasten vlekkeloos te laten verlopen.

Zapp levert haar Valet Parkings dagelijks aan hotels door heel nederland.  Met name aan de bekendere 5 en 4 sterren hotels uit heel Nederland.

Met welke 4/5 sterren hotels werken wij samen?

Zapp levert haar Valet Parkings onder andere aan het Amstel Hotel, Hotel Des Indes en Hotel the Grand in Amsterdam maar tevens leveren wij Valet Parking aan het Mainporthotel te Rotterdam en hotel Corona te Den Haag. Zapp verzorgt tevens Valet Parkings voor zeer exclusieve evenementen en gala’s. Zo zijn wij exclusief leverancier van de Ridderzaal te Den Haag en diverse fund raising gala’s. Indien uw hotel geinteresseerd is in een samenwerking met Zapp of u ons in wilt zetten tijdens een evenement zullen wij u geheel ontzorgen. Dit betekent dat Zapp het contact houdt met diverse instanties zoals de gemeente en politie omtrent vergunningen en veiligheid. Tevens kunnen wij u Verkeersregelaars leveren via onze partner Cratos Verkeersregelaars.

Doordat Zapp jaarlijks tientallen evenementen begeleid hebben wij goede afspraken met parkeergarages over de inkoop van parkeerkaarten, hierdoor kan Zapp u deze veel voordeliger aanbieden.

Zapp levert jaarlijks vele tientallen Valet Parkings, klik hier voor een overzicht van de opdrachten in 2013. Met Zapp haalt u daarom service en ervaring in huis.

Tevens levert Zapp concierges en personeel welke de gasten begeleiden bij het in en uit checken. Wilt u meer informatie over onze diensten? Indien u belt met 088-2333333 staan wij u graag te woord.