Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

BOB Chauffeurs voor The Harbourclub Amsterdam

Op 10 mei 2012 opent The Harbour Club Amsterdam haar deuren in een oude wijnterminal waar vroeger de wijn werd gebotteld. Het complex van in totaal 2200m² heeft verschillende gedeeltes, waaronder een sushi ruimte, een chef’s restaurant, een bar en een club naast het restaurant. De club is dankzij het grote vloeroppervlak zeer geschikt voor events als feesten, huwelijken en zakelijke bijeenkomsten. Het aan het water gelegen restaurant, op nog geen 5 minuten rijden van de Ring, is voorzien van 350 gratis parkeerplekken.
Na afloop van een heerlijke avond dineren onder het genot van een drankje, staan onze BOB chauffeurs paraat om u veilig in uw eigen auto naar huis te rijden. onze BOB chauffeurs zijn beschikbaar vanaf € 57,-. excl. btw. U kunt direct reserveren via onze site www.studentenchauffeurs.nl/the-harbour-club-amsterdamof op de avond zelf, vraag naar de beschikbaarheid van onze chauffeurs bij uw gastvrouw.

 

Bericht geplaatst in Geen-categorie.