Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Studentenchauffeur

Wat kunnen onze chauffeurs voor u betekenen?

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een privechauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek. De reistijd op de achterbank wordt werktijd en deze kunt u weer doorberekenen aan uw cliënt.

Heeft u een diner en u wil gebruik maken van een BOB-chauffeur? Om te voorkomen dat u met een slok op naar huis moet rijden, kan Zapp ervoor zorgen dat een van onze studentchauffeurs op een afgesproken tijd en plaats op u wacht. Zo wordt u veilig naar huis gebracht en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer en eventuele alcoholcontroles. Een thuisbrengchauffeur is hiervoor een ideale oplossing.

Voor al deze en nog vele andere situaties is het inhuren van een studentchauffeur voor u een ideale en effectieve oplossing.

Zapp levert drie soorten studentenchauffeurs:

  • Studentenchauffeur Basis (min. 2 jaar in het bezit van een rijbewijs), ons standaard tarief bedraagt € 21,25 per uur. *
  • Studentenchauffeur Advanced (min. 21 jaar oud + minimaal 500 uur werkervaring) standaardtarief + € 3,00 p/u.
  • Studentchauffeur Senior Advanced (min. 23 jaar oud + minimaal 1000 uur werkervaring) standaard tarief + € 6,00 p/u.

Studentenchauffeur Advanced (€ 3,- extra per uur t.o.v. reguliere studentchauffeur)

Alle studentenchauffeurs van Zapp hebben een interne rijopleiding genoten, echter leveren wij tevens gecertificeerde studentchauffeurs. Deze Advanced Studentchauffeurs zijn getraind door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland. Door deze training hebben zij meer kennis en rijervaring dan de reguliere studentchauffeurs, tevens hebben zij geleerd brandstofbesparend te rijden.Voor de veeleisende cliëntèle van Zapp, welke om wat voor reden dan ook liever met een student chauffeur onderweg zijn dan met een directiechauffeur, is een gecertificeerde studentchauffeur daarom een perfecte uitkomst. Deze chauffeurs zijn minimaal twee jaar bij Zapp in dienst en hebben zeer veel ervaring in het vak.

Studentchauffeur Senior Advanced (€ 6,- extra per uur t.o.v. reguliere studentchauffeur)

Onze Senior Advanced Studentchauffeurs zijn eveneens getraind door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland. Daarnaast is deze chauffeur minimaal 23 jaar oud. Tevens hebben zij minimaal 1000 uren aan werkervaring. Doordat zij deze werkervaring hebben, hebben deze chauffeurs alle mogelijke situaties en auto’s  al eens meegemaakt en met alle soorten cliënten gewerkt, CEO’s tot BN-ers. Dit betekent dat zij zich feilloos kunnen aanpassen aan elke situatie en uw wensen. Een dag onderweg met een Senior Advanced Studentchauffeur is een dag met full-service en zonder zorgen. Deze chauffeur doet niets onder voor een professionele Directiechauffeur qua presentatie en rij-eigenschappen echter beschikt deze niet over een dure opleiding, daarom kunnen wij deze tegen een scherpe prijs aan u aanbieden.

Al onze medewerkers ondervinden een zeer strenge selectieprocedure en diverse trainingen en hebben minimaal 2 jaar rijervaring en studeren HBO of Wetenschappelijk onderwijs. Hierdoor kunt u genieten van een chauffeursdiensten van een hoge kwaliteit!

Neemt u bij interesse in onze chauffeursdiensten contact op met een van onze vestigingen, onze medewerkers lichten u in een persoonlijk gesprek graag in wat wij voor u kunnen betekenen.

* Zapp hanteert verschillende tarieven naar gelang de afname van het aantal uren per week.