Chat with us, powered by LiveChat
Auto met Chauffeur Studentchauffeur Prive Chauffeur Valet Parking chauffeursdienst privechauffeur Directiechauffeur student-chauffeur Parkeerbegeleiding

Auto met Chauffeur

U heeft tijdelijk belangrijke gasten over of u kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen auto? Zapp levert u diverse mooie auto's met chauffeur.

Student Chauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag? Laat u rijden door een Studentchauffeur van Zapp. Zet uw reistijd om in werktijd en kom ontspannen op uw bestemming aan. U hoeft zich niet langer druk te maken om de route of om het vinden van een parkeerplek.

Privé Chauffeur

Huur een privé chauffeur bij Zapp Studentenchauffeurs, uw reistijd op uw achterbank wordt effectieve werktijd! U maakt zich niet langer druk om routes, files of parkeren.

Valet Parking

Zapp Studentenchauffeurs is DE specialist op het gebied van Valet Parking in Nederland. Door onze ervaring en expertise met zeer grote projecten kunnen wij met trots zeggen dat Zapp studenten chauffeurs de specialist is op gebied van Valet Parking.

Blessure Chauffeur

Geblesseerd? Laat u rijden door een Zapp Studentenchauffeur. Zapp houdt u mobiel tijdens uw blessure, een ideale oplossing!

Woon-Werk chauffeur

Zet om reistijd om in werktijd met een Woon-werk chauffeur. Maak van uw verloren reistijd effectieve werktijd tegen zeer geringe kosten! Daarnaast komt u ontspannen bij uw afspraak aan.

Luchthaven Chauffeur

Reist u met het vliegtuig naar het buitenland? Verspil geen kosten aan duur parkeren op Schiphol. Zapp Studentenchauffeurs brengt u naar de luchthaven en parkeert de auto weer bij u thuis.

Thuisbreng Chauffeur

Heeft u een receptie of diner? U nuttigt een glas alcohol en wij brengen u veilig thuis! Zeer geschikt na afloop van personeelsfeesten,zakendiners en huwelijken.

Parkeerbegeleiding

Organiseert u een evenement, verjaardag of bruiloft? Schakel een parkeerbegeleiding van Zapp Studentenchauffeurs in. Onze ervaren parkeerbegeleiders voorkomen files bij aankomst, waardoor uw gasten vlot het evenement kunnen betreden en zij verspillen geen ruimte zodat een extra parkeerplaats niet nodig is.

Chauffeursdiensten

Vakantieservice:

U vliegt, wij rijden!! Dat is het motto van deze dienst, indien u op reis gaat en u daar graag voorzien wil zijn van uw eigen vervoersmiddel dan kunnen wij dat voor u realiseren.

Terwijl u lekker ontspannen in het vliegtuig zit zal één van onze goed opgeleide chauffeurs in uw auto naar de vakantiebestemming rijden, dit kan een vakantiehuisje zijn maar ook het vliegveld waar u arriveert, indien u de auto een dag voor vertrek al kunt missen kan de chauffeur al vast naar de vakantiebestemming rijden, alwaar hij klaar zal staan op het vliegveld om u keurig op het gewenste adres af te zetten.

Indien u meer informatie wenst over deze dienst, of indien u een offerte op maat wil, neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen.

Parkeerbegeleiding:
Natuurlijk verzorgen wij ook uw parkeerbegeleiding, onze chauffeurs kunnen uw gasten aanwijzingen geven bij het parkeren van de auto’s.

Het gaat er hierbij vooral om dat de goede doorstroom van het verkeer gewaarborgd blijft en dat er geen verkeersopstoppingen ontstaan rond uw evenement.

Pendeldienst:

Zapp studenten chauffeurs is een bedrijf dat zich al jaren lang heeft gespecialiseerd in het leveren van diensten die te maken hebben met parkeerproblematiek, u kunt u uw gasten bij een evenement ook zelf laten parkeren op een door ons ingericht parkeerterrein, indien dit parkeer terrein zich niet direct naast het feest locatie bevindt kunt u gebruik maken van de zapp pendeldienst, onze chauffeurs rijden dan in kleine minibusjes op en neer om uw gasten netjes en droog bij u voor de deur af te leveren. Aan het einde van de avond brengen onze chauffeurs uw gasten natuurlijk weer netjes terug naar hun auto. Een ideale service!

Parkeermanagement

Indien gebruik gemaakt wordt van deze dienst ligt de hele planning en coördinatie van het parkeerprobleem bij Zapp Studenten chauffeurs diensten, zo kijken wij welke diensten bij u het beste van toepassing zijn en kunnen er altijd nog speciaal op maat gemaakt diensten aangeboden worden, neem daarom bij een eventuele parkeermanagement dienst contact met ons op en wij stellen een totaal plan op dat geheel aan uw wensen voldoet

Hostess service

Uit ervaring is gebleken dat klanten het veelal vervelend vinden om met veel verschillende bedrijven zaken te doen op één avond, verschillende contactpersonen, verschillende afspraken, kortom er is veel verwarring mogelijk, Zapp studenten chauffeurs wil het voor u zo makkelijk mogelijk maken en biedt daarom, om het plaatje compleet te maken, ook een hostess service aan, waarbij gebruik gemaakt wordt van ervaren horeca studenten die veel praktijkervaring hebben, zo heeft u de gehele verzorging van uw evenement in één hand.